11 Ağustos 2014 Pazartesi

Porsiyonlarınızı Küçülterek Zayıflayın!

Tabak tabak yemek yemek toplumumuzun vazgeçemediği özelliklerinden biridir. Galiba tabaklar halinde yemek yemek zamanla kilo alımımıza da neden olmaktadır. Bu durumun ortadan kalkması için porsiyonlarınızı küçültmeniz gerekecek. Bu sayede fazla yemek tüketimini de sağlamış olmazsınız.



Televizyon karşısında, bilgisayarda, bir şey ile meşgul olurken aynı zamanda atıştırmalar kilo almamızın en büyük sebepleri arasında yer almaktadır. Cips, kola, çikolata, gibi kilo aldırabilecek olan bütün besinleri tüketmemiz fazlalıkların da beraberinde gelmesine neden olmaktadır.  Bu durumun üstesinden gelebilmek adına çeşitli alternatifler deneyerek daha az yemek yemeye özen gösterebilirsiniz. Her geçen gün porsiyonlarınızda küçültme yaparak yemekleri daha az yeme ve tıka basa dolu olmadan sofradan kalkmanıza yardımcı olabilir. Bunun dışında beslenmenize ve egzersizlerinize dikkat etmeniz gerekir. Porsiyonları küçülterek yenmemesi gereken besinlerden tüketmeniz kilo veriminde hiçbir sonuç elde edemeyeceğinizi göstermektedir.

Sağlıklı ve dengeli olarak beslenmenize dikkat etmeniz aynı zamanda düzenli spor ve egzersiz hareketlerini de aksatmadan uygulamanız gerekir. Bu sayede kilo verirken de vücudunuzun sıkılaşmasını ve fit bir görünüme sahip olmanızı sağlamaktadır.


Porsiyonlarınızın küçülterek zayıflama süreci içerisine giren pek çok kişi olumlu sonuçlar ile karşılaşsa da bazıları da olumsuz sonuçlar ile karşılaşmalarına neden olmaktadır. Bu durum tamamen kişinin metabolizmasına ve kilo verme sürecine bağlı olabilir. Kişiden kişiye değişine bu durum bazılarında hemen etki etse de bazılarında hiçbir etkinin meydana gelmesine neden olmamaktadır. Öğünlerinizi tüketirken sürekli ara verin, sofrada sıkça konuşun, bu tür davranışlar daha az yemek yemenize yardımcı olacaktır. Son zamanlarda sıkça denenen bu hareket daha az yemek tüketmek isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Uzmanlar tarafından da onaylanan bu durum oldukça işe yaramaktadır. Zamanla kilolarınızdan da kurtulmanıza yardımcı olan bu unsurlar fit ve güzel bir görünüme sahip olma şansına neden olabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama